logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

service-banner

Services

Of het nu gaat om verkoop of verhuur. Om aankoop, aanhuur of taxaties. Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij pakt door, houdt vol en zet die stap extra. Een duidelijke en transparante begeleiding met kennis van zaken, gedreven ondersteuning tijdens elke fase van het proces: het zijn zulke aspecten die bijdragen aan het gewenste resultaat. Benut de toegevoegde waarde van een ervaren bedrijfsmakelaar en vertrouw op ons voor uw project.

Taxaties

Wilt u de waarde van vastgoed bepalen voor fiscale doelen? Of gaat het u om het rondkrijgen van een financiering? Met de juiste certificeringen voor taxeren bieden wij u het antwoord. U kunt snel verder.

Aanhuur

Wilt u zakelijk vastgoed huren? Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij is voortdurend op de hoogte van het actuele aanbod, zowel voor wat betreft bedrijfsruimtes in Midden-Brabant als logistiek vastgoed in heel Nederland. 


Aankoop

Naast het huren van commercieel vastgoed kunt u uiteraard ook gaan voor aankoop. Toe aan een volgende stap, als ondernemer of belegger? Laat u door ons adviseren en begeleiden, voor een transactie die zo gunstig mogelijk uitpakt.

Verhuur

Hoe vindt u de huurder voor uw commercieel vastgoed? De markt is grillig, de gewenste partij dient zich niet zomaar aan. Vertrouw daarom op ons kantoor. Ruime ervaring en een breed netwerk zorgen snel voor een geslaagde verhuur.

Verkoop

Er komt veel kijken bij de verkoop van zakelijk vastgoed. Regelgeving verandert en bovendien: hoe zet u uw object optimaal in de markt? Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij heeft de kennis en het netwerk. We helpen u graag.

Morgen Internet - Zorgeloos website