logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

sectoren-banner

Over ons

De wereld van zakelijk vastgoed heeft z’n eigen dynamiek. Dus is het aan de bedrijfsmakelaar om in diezelfde wereld snel mee te bewegen. Voortdurend op de hoogte te zijn van wat speelt. Op tijd door te pakken. En zo te zorgen voor de juiste match tussen beide partijen. Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij neemt die rol graag op zich. Met de nodige overtuiging weliswaar. Maar nooit zonder het belang van alle partijen uit het oog te verliezen en zo een duurzame relatie op te bouwen. Raimond Weenink Bedrijfsmakelaar is doortastend, pakt door en handelt proactief. En zorgt zo voor de juiste match tussen partijen.

-----
overons-img

Klein voor grote zaken

Telkens de beste combinatie: dat vraagt om vertrouwen. Om kennis van de markt. En een persoonlijke benadering, dankzij een kleinschalige opzet. Het is dat alles wat samenkomt binnen Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij. Het kantoor richt zich op kwalitatief hoogwaardig vastgoed. Is marktleider in bedrijfsruimtemarkt in de regio Midden-Brabant, en geldt als specialist als het gaat om beleggingen en logistieke bedrijfspanden door heel Nederland. Hoe het die status onderbouwt? Zie alleen al het aantal succesvol afgeronde transacties, opgebouwd in de ruim 20 jaar dat het kantoor bestaat. Tel daar de benodigde certificeringen voor zakelijk vastgoed bij op en u weet met welke bedrijfsmakelaar u tot een succesvol resultaat komt.

Er komt veel kijken bij de verkoop van zakelijk vastgoed. Regelgeving verandert en bovendien: hoe zet u uw object optimaal in de markt? Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij heeft de kennis en het netwerk. We helpen u graag.

Naast het huren van commercieel vastgoed kunt u uiteraard ook gaan voor aankoop. Toe aan een volgende stap, als ondernemer of belegger? Laat u door ons adviseren en begeleiden, voor een transactie die zo gunstig mogelijk uitpakt.

Hoe vindt u de huurder voor uw commercieel vastgoed? De markt is grillig, de gewenste partij dient zich niet zomaar aan. Vertrouw daarom op ons kantoor. Ruime ervaring en een breed netwerk zorgen snel voor een geslaagde verhuur.

Wilt u de waarde van vastgoed bepalen voor fiscale doelen? Of gaat het u om het rondkrijgen van een financiering? Met de juiste certificeringen voor taxeren bieden wij u het antwoord. U kunt snel verder.

Wilt u zakelijk vastgoed huren? Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij is voortdurend op de hoogte van het actuele aanbod, zowel voor wat betreft bedrijfsruimtes in Midden-Brabant als logistiek vastgoed in heel Nederland.

2001

Ervaring sinds

18

Panden te huur

6

Panden te koop

9

,2

Klanttevredenheid

Ons team

man1

David de Leeuw

Bedrijfsmakelaar, taxateur & vastgoedjurist

T:+31­ (0)­13­ 5 955 955
M:info@raimondweenink.nl

man2

Frits Zwijsen

Bedrijfsmakelaar & assistent taxateur

T:+31­ (0)­13­ 5 955 955
M:info@raimondweenink.nl

man3

Raimond Weenink

Bedrijfsmakelaar, logistiek vastgoed & beleggingen

T:+31­ (0)­13­ 5 955 955
M:info@raimondweenink.nl

------
Morgen Internet - Zorgeloos website