logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

sectoren-banner

Sectoren

Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij is actief in alle sectoren van het commercieel, zakelijk vastgoed. Regionaal is het kantoor vooral sterk met aanbod van bedrijfsruimtes voor het midden- en klein bedrijf. Landelijk ligt de focus meer op logistiek vastgoed en grote beleggingsvolumes. Uiteraard adviseert het kantoor ook graag bij de exploitatie van goed bereikbare kantoorgebouwen, grootschalige winkelcentra, winkels en horeca op A1 locaties, praktijkruimtes en/of bouwgrond. Expertise en allround ineen: het is voor Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij heel vanzelfsprekend.

Logistiek vastgoed

Binnen de totale voorraad commercieel, zakelijk vastgoed is het aandeel logistiek vastgoed substantieel. Logisch ook, met de impact van e-commerce en daardoor de toegenomen vraag naar grote distributiecentra. Ontwikkelaar, institutionele belegger of logistiek dienstverlener? Voor consolidatie en groei met (nieuw) logistiek vastgoed is Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij uw specialist.

Bedrijfsruimtes

De bedrijfsruimtemarkt in Midden-Brabant neemt een belangrijke positie in binnen de Nederlandse vastgoedsector. Mkb’ers en multinationals vestigen zich graag in de regio – en dat is niet voor niets. Het vestigingsklimaat is gunstig, ook zijn bedrijfsruimtes in Midden-Brabant doorgaans goed bereikbaar. Benieuwd naar uw kansen? Neem contact met ons op voor het meest actuele aanbod.

Kantoorruimtes

De markt voor kantoorruimtes beweegt volop. Zo ook in Midden-Brabant en meer specifiek Tilburg. Verduurzaming en transformatie van kantoorruimtes is een actueel thema, net als de impact van thuiswerken. Dat alles vraagt om de juiste match tussen wie de kantoorruimte aanbiedt en wie die gebruikt. En welke bedrijfsmakelaar de match soepel realiseert? Díe heeft u al gevonden.

Winkels & horeca

Winkelruimtes moeten onderscheidend zijn. Meer dan ooit, juist nu online shoppen zo’n hoge vlucht heeft genomen. Een plek op een A1-locatie is vandaag de dag een must, met horeca het liefst dichtbij. Gezien de recente én toekomstige bouwactiviteiten gebeurt er vooral in het centrum van Tilburg meer dan genoeg. Waarbij geldt dat wij voortdurend weten wat speelt en komen gaat.

Bouwgrond

De start van een nog te bouwen bedrijf biedt volop kansen. Zeker als blijkt dat de locatie aan alle eisen en wensen voldoet. Maar hoe zorgt u daarvoor? Welke bouwgrond geeft u straks letterlijk de ruimte om te ondernemen? Laat u door ons adviseren. We hebben het zicht op geschikte kavels voor zowel mkb’ers en multinationals en ondersteunen u graag.

Morgen Internet - Zorgeloos website